Martin Klomp

Het begeleiden van mensen

Martin Klomp is nu 5 maanden werkzaam bij de SitY academy. Na carrière van 15 jaar bij Karwei bouwmarkten en daarna 14 jaar bij AH-online vond hij het tijd om zijn management skills, netwerk en organisatorische productie kennis maatschappelijk in te zetten.

Zijn ervaringen bij voormalig werkgevers hebben hem een duidelijke blik gegeven op zijn verdere toekomst en dat is Mensen helpen met het duurzaam vinden van werk en ze ook tot op de werkvloer begeleiden. In de e commerce heeft hij ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van opleidingen van de flex-medewerkers, Het aansturen van het middenkader van AH-Online Rotterdam en het uitdenken en implementeren van lean processen.

In de periode dat hij gestart is bij de SitY academy heeft hij volop ingezet op het inrichten en bedenken van nieuwe opleidingen. Vanaf de start was het helder voor hem om zo realistisch mogelijke opleidingsplekken te creëren om de overstap voor de cursisten zo klein mogelijk klein mogelijk te maken. Veiligheid, orde, netheid en kwaliteit staan daarin voorop

Het begeleiden van mensen,

Hij vindt het geweldig om mensen te begeleiden en aandacht te geven aan dat wat hen beweegt. Hij is ervan overtuigd dat aandacht loont en er mede voor zorgt dat je mensen duurzaam bij de partners van de SitY aan het werk kunt houden.  Het is altijd belangrijk geweest maar zeker nu er een krapte in de markt voor maakbedrijven is, essentieel. De combinatie van mensen begeleiden en het ondersteunen van de industrie in de regio vind hij prachtig.

In de korte tijd dat hij aan het werk is zijn er reeds mooie succes geboekt. Meerdere mensen zijn aan het werk gegaan na het volgen van een cursus en de opleidingsplaatsen zien er beter en beter uit.