SitY Academy zoekt partners

- werk met ons mee -

SitY Academy werkt samen met verschillende partners uit diverse maatschappelijk geledingen. Van bedrijfsleven, tot overheid en onderwijs. We zijn continue op zoek naar organisaties die initiatieven voor de arbeidsmarkt willen ontwikkelen.
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze partners

Installatiebedrijf Aquarius

houdt zich bezig traditionele en duurzame installatietechnieken rondom huis. Van het installeren van veilige zonnestroom tot geluidloze warmtepompen, duurzame dakbedekking en cv-ketelonderhoud.

Avres

helpt bij het (weer) vinden van een plek in de maatschappij. Door het vinden van passend werk of door (tijdelijke) inkomensondersteuning en coaching bij schulden. Daarbij zoekt Avres verbinding met diverse partners in de regio.

Behouden Vaart

Is een samenwerkingsproject tussen gemeenten en het bedrijfsleven om werklozen weer aan het werk te helpen. Dit doet Behouden Vaart door het opknappen van motor- en zeilboten.

Da Vinci College

speelt in op de snelle veranderingen op de arbeidsmarkt door permanente aandacht voor ontwikkeling via ondermeer het aanbieden van cursussen, stageplaatsen en bedrijfsgerichte opleidingen.

Demko

is een metaalconstructiebedrijf dat industriële geluidsisolerende voorzieningen zoals omkastingen, (offshore) containers, ventilatiesystemen en uitlaatgeluiddempers.
ontwerpt, engineert, fabriceert en installeert.

Gemeente Altena

School & Bedrijf

is het loket voor onderwijs en ondernemers in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden om initiatieven rondom arbeidsmarkt en onderwijs uit te voeren en te versterken.

Jenti

Jenti is de specialist op het gebied van luchtkanalen. Kunststofkanalen voor binnen en buiten maar ook de traditionele plaatstalen kanalen in zowel rechthoekig als rond. Voor zowel renovatie als nieuwbouw bieden wij een passende oplossing. In onze productiefaciliteit hebben wij vele mogelijkheden voor het produceren van kanalen en toebehoren.

Poly Product

Poly Products is synoniem voor composieten. Wij zijn sinds 1969 specialist in het ontwikkelen en produceren van vezelversterkte producten en constructies. Ons team heeft de kennis en ervaring in huis om onze klanten deskundig te adviseren; wij begeleiden uw project van productidee tot concrete oplossing.

Composite Structures

Composite Structures is dé specialist in het ontwerpen, construeren en bouwen met composietmaterialen. Vanuit onze passie voor duurzaamheid en innovatie, realiseren wij projecten in de infra-, bouw-, en industriële sector.

Miele

Miele is een onafhankelijk familiebedrijf dat in zijn branche de hoogste kwaliteit en beste technologie wil leveren. Miele staat garant voor een uitstekend partnership met haar dealers, een bedrijfscultuur waarbij de medewerkers centraal staan en continuïteit in waarden, doelen en leiding

JOS werkt

Wij zijn Jos Werkt en zijn er als uitzendbureau in Gorinchem om met jou op zoek te gaan naar een passend baan in de regio! We kijken samen naar je vaardigheden en waar de kansen voor je liggen. Het is belangrijk dat je op je plek zit en je jezelf kan blijven ontwikkelen bij een bedrijf en baan wat bij je past. Dus stap gezellig bij ons binnen of solliciteer direct op een van onze uitdagende vacatures!

Metagro

Wij leveren meerwaarde aan het operationele proces van onze klanten. Daarin zetten wij de mens centraal. Wij zorgen dat uw operators alert blijven en veilig kunnen werken.

Noordenne

Bekwaam advies met een realistische kijk op de maakbaarheid van uw projecten. Betrokken vakmensen die de werkzaamheden uitvoeren. Van (3D) wapeningsontwerp, naar stappenplan, naar het leveren en verwerken van de wapening op de bouwplaats, Van Noordenne Wapeningsstaal versterkt! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf hoe wij onze expertise voor u inzetten.

FireFly

Onze missie is om door het verbeteren van de lichtkwaliteit bij onze klanten bij te dragen aan het verkleinen van de impact op het milieu. Door voortdurende innovatie passen wij de meest efficiënte technieken toe om ook bij u de footprint te verkleinen en de maandlasten te verlichten.

Strago Electro

Strago is een elektrotechnisch familiebedrijf dat staat voor kwaliteit, service, ondernemerschap en diversiteit. Sinds 1957 hebben wij ons steeds verder ontwikkeld en zijn er diverse disciplines binnen de elektrotechniek ontplooid.

Royal van der Leun

Specialist in bouw, bagger, offshore, jachten en maritieme industrie Royal Van der Leun werkt wereldwijd met 260 specialisten aan installatieprojecten in de bouw, bagger, offshore, jachten en maritieme industrie.

Otter Installatie

Otter Installatie in Hoogblokland verzorgt werkzaamheden op het gebied van loodgieters- en zinkwerk, sanitair, verwarming, ventilatie en dakbedekking. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, in de regio Midden-Nederland.

Klimaatservice Holland

Klimaatservice Holland en Elektroservice Holland vormen een installatiebedrijf met zo’n 250 medewerkers. We zijn actief in heel Nederland. Onze specialiteiten variëren van installaties in de nieuwbouw, tot renovatie en onderhoud van technische installaties voor de industrie, utiliteitsbouw, scheepsbouw en woningbouw.

Vroegh Installatietechniek

Proactief meedenken over ontwerpen, installaties en nieuwe technieken. Wij zijn de verbindende schakel tussen aannemers en eindgebruikers. Met onze professionele en no-nonsense werkwijze zijn we de spin in het web tijdens uw bouwproces.

Paans

Paans ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt installaties van woningen en van bedrijven. Dat doen we al 60 jaar. Ons installatiebedrijf bestaat uit servicegerichte vakmensen die hun klanten graag goed adviseren. Duurzaamheid staat bij Paans hoog in het vaandel evenals scherpe prijzen voor de klanten. Daarom mag je Paans best de meest complete installateur noemen.

WIJ Techniek

Samen werken aan jouw ontwikkeling. Wij staan voor je klaar met advies over jouw toekomst in de installatietechniek, je bedrijf, financiële vergoedingen, trainingen en coaching.

Ook partner worden? Vraag vrijblijvend informatie aan