We zijn erbij

I Lab en de SitY academy - 28 februari 2023
1 week geleden

Het i_lab organiseert verschillende activiteiten voor onderwijs en bedrijfsleven om te innoveren en te inspireren. school & bedrijf organiseert al jaren éen keer in de 2 jaar de technologiemanifestatie Game-On. Samen hebben zij de handen ineengeslagen om soortgelijk evenement te organiseren, maar dan op kleinere schaal. Dit heeft geresulteerd in i_open.

i_open is een programma voor werkzoekenden, schoolverlaters en leerlingen. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt in de regio en de vraag vanuit het onderwijs en bedrijfsleven willen School & Bedrijf en i_lab samen optrekken om diverse doelgroepen effectiever en regelmatiger te laten zien welke mogelijkheden techniek en technologie te bieden hebben. Daarnaast is het innovatieve manier om werkzoekenden met werkgevers in contact te laten komen.

Meer informatie: https://lnkd.in/e3GGsi7V

#innoveren #inspireren #samenwerking #overheid #onderwijs #ondernemers

In samenwerking met:
Arbeidsmarktregio Gorinchem; Gemeente GorinchemGemeente MolenlandenGemeente VijfheerenlandenBouw- en Inframensen Zuid-Holland ZuidKlimaatservice Holland B.V.Elektroservice Holland B.V.Strago Electro | Kom bij ons werken! ⚡Royal Van der LeunPaans Installatiebedrijven BVMSQDe Kuiper InfrabouwInstallatiebedrijf Werkendam B.V.AvresUWVLeerwerkloket Alblasserwaard VijfheerenlandenWIJIJSitY Academy en ROC Da Vinci College.

 

...voor een cursus bij SitY Academy en hop in no-time naar een technische job.